Ons verhaal

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

Geschiedenis van Studio Mey & Zij

Het verhaal van Studio Mey&Zij begint in 1972. Harry en Resi Schut beginnen met de verkoop van woningtextiel in een kleine winkel in Arnhem. De klantenkring nam gestaag toe en het bedrijf werd te groot voor de kleine winkel. In 1983 besloten Harry en Resi een nieuwe winkel van 500m2 te bouwen in Westervoort waar ik op dat moment werkzaam was. In 2007 heb ik samen met een collega de winkel over genomen en grondig verbouwd.

Eind 2013 heb ik samen met mijn collega Ellen besloten om naar het centrum van Velp te verhuizen. De winkel moest een ontdekkingsreis worden voor mensen die geïnteresseerd zijn hedendaags wonen, en dat is gelukt! Voor mij heel belangrijk want het is namelijk onze ambitie om de mooiste en beste woonwinkel van de regio te zijn. Een winkel die uitstraalt dat wij passie hebben voor het vak, want dát hebben wij!

Lucas Mey
Studio Mey&Zij Velp


Contact

Vind hier onze openingstijden, adres, telefoonnummer en andere contactgegevens.

lees verder 

 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder