Raamdecoratie

Opmeten

Elk huis is uniek. Met rondingen, hoekjes en bochten die vragen om precies meten. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Gordijnen moeten perfect vallen, rolgordijnen nauw zitten en jaloezieën exact passen. Dat kun je met een gerust hart aan ons team overlaten. Zij hebben voor elke situatie een oplossing.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. We controleren iedere order dubbel en dwars voordat de deze in bestelling gaat. Alles gaat volgens afspraak en op tijd. Zo weet je zeker dat het eindresultaat precies is wat je in gedachten had. Wat je zelf kunt doen ter voorbereiding op de installatie? Eigenlijk niet zoveel, behalve misschien de ramen even wassen. Dan is het plaatje helemaal af.

Installatie

Poreuze muren, lichte plafondconstructies met weinig draagvermogen, stalen balken boven het raam en hard beton; allemaal omstandigheden die van installatie een moeilijke klus maken. Reden dus om een van onze ervaren ambachtsmensen in te schakelen. Na gedegen installatie volgt een uitgebreide uitleg over gebruik en onderhoud van je nieuwe aankoop.

Zelf aan de slag?

Praktische tips

  • Houd bij bevestiging van raamdecoratie rekening met hoe raam opent.
  • Raam met kiepstand? Zorg voor ruime gordijnrail.
  • Voorkom vlekken en draag stoffen handschoenen bij ophangen van gordijn.
  • Houd bij boren de stofzuiger iets van de muur en voorkom vlekken of beschadiging.
Onze woonvakman Lucas

Pas als alle details kloppen, ben ik tevreden. Gordijnen moeten soepel vallen en vloeren strak gelegd. Hiervoor werk ik samen met ervaren specialisten.

vraag advies

 

Raamdecoratie kiezen

Gordijnen, vouwgordijnen, plissés, duettes, jaloezieën, ze filteren licht, dempen geluid of houden kou buiten. Wat vind jij belangrijk?

meer informatie

 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder