Vloerbedekking

Opmeten

Vloeren meten lijkt zo simpel. Je hebt de lengte en de breedte. Wat kan er fout gaan, zou je zeggen. Toch is het in de praktijk wat bewerkelijker. Want elke vloer vraagt om een eigen aanpak. Zo reageert hout heel sterk op de luchtvochtigheid in huis., hout werkt. Dat heeft ook gevolgen voor het voorbereidende meetwerk. Onze vakmensen kennen alle kneepjes. Zodat jij alles met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding vraagt om een lege ruimte en waarin een eventuele oude vloer verwijderd is. Ook is het belangrijk dat de ondervloer geschikt is voor de nieuwe vloer. Misschien is een isolerende tussenvloer nodig of moet de vloer egaal gemaakt worden. Is er extra isolatie nodig tegen geluidsoverlast? Een combinatie met vloerverwarming? Bij het maken van al deze keuzes kunnen wij je helpen. Zo veel of weinig als jij wilt.

Installatie

Je kunt ervoor kiezen om de installatie van je vloer zelf te doen. Een laminaat vloer leggen is best eenvoudig. Maar veel vloeren zoals pvc en vloerbedekking vragen om een professional. Onze vakmensen hebben niet alleen juiste kennis en gereedschappen, maar ook de passie en oog voor detail. En na de installatie krijg je natuurlijk persoonlijke uitleg over gebruik en onderhoud.

Tips

  • Nieuwe vloer gekozen? Overweeg vloerverwarming. Een makkelijke en energiebesparende oplossing.
  • Komt je vloer hoger te liggen door installatie van een ondervloer? Dan korten wij je deuren in.
Onze woonvakman Lucas

Pas als alle details kloppen, ben ik tevreden. Gordijnen moeten soepel vallen en vloeren strak gelegd. Hiervoor werk ik samen met ervaren specialisten.

vraag advies

 

Vloerbedekking  kiezen

Zoek je een praktische of comfortabele vloer? Of juist allebei? Kiezen kun je uit harde of zachte vloeren: tapijt, PVC, laminaat

meer informatie

 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder