Interieuradvies regio Velp

Je woonwensen maak je het best tastbaar met een sfeerbord vol foto’s van favoriete interieurs, inspiratiebeelden en materialen. Deze verzameling neem je samen met foto’s, plattegronden en schetsen van je woning mee naar onze winkel. Daar kun je zelf aan de slag. Of onze stylist helpt je om jouw mooie ideeën samen te laten smelten tot een organisch geheel. Want interieurstyling is een vak apart.

Persoonlijk interieuradvies in de winkel

Je zou je huis wel anders willen inrichten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Dan is een persoonlijk interieuradvies net iets voor jou. Onze woonstylist is gespecialiseerd in het ontwerpen en stylen van het huis.

Een persoonlijk interieuradvies in de winkel is gratis. Je krijgt een uur advies van onze stylist Ellen met zoveel mogelijk tips en oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt.

Interieuradvies bij je thuis regio Velp

Wil je een nieuwe inrichting, maar kom je er zelf echt niet uit? Dan komt onze woonstylist graag bij je thuis langs in de regio Velp. Samen bespreek je dan de mogelijkheden om je woning de juiste basis te geven, met volop sfeer en comfort. Precies zoals je van ons gewend bent. Bij een persoonlijk interieuradvies op maat komen we samen tot een ideale inrichting.

Je hebt de keuze uit de volgende interieuradviezen:

  • 1 uur persoonlijk interieuradvies bij je thuis
  • Persoonlijk interieuradvies inclusief ontwerp voor een ruimte
  • Persoonlijk interieuradvies inclusief  ontwerp voor uw hele huis.
  • Persoonlijk kleuradvies
  • Verkoopstyling

Wat onze adviezen inhouden en wat de verschillen of voorwaarden zijn lichten wij graag persoonlijk toe.

Afspraak of zelf aan de slag?

Maak hier direct een afspraak, bel ons of kom langs in de showroom in Velp. Je kunt hier ook thuis alvast aan de slag gaan.

stap1:Ontdek je stijl

 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder