De slaapkamer

Hier draait alles om comfort. Om te slapen, maar ook om rustig televisie te kunnen kijken of een goed gesprek te voeren. Geen drukke prints of felle kleuren. Maar comfortabele stoffen, fraaie kleuren en functionele materialen vormen de belangrijke basis voor elke slaapkamer. Mag het extra donker? Gevoerde gordijnen of raamdecoratie met speciale stoffen zorgen hiervoor. In onze winkel hebben we uiteenlopende voorbeelden.

Een kwaliteitsbed, een geschikt matras en beddengoed zijn de belangrijkste basisbehoeften in deze kamer. Met een praktische en voldoende ruime kledingkast, een plek waarop je de gedragen kleding kan neerleggen en goede algemene verlichting en leesverlichting zijn de voorzieningen voor de functie slapen compleet.

Omdat de slaapkamer een groot deel van de tijd niet gebruikt wordt, kun je overwegen om een deel ervan te gebruiken voor andere activiteiten, zoals tv kijken, werken, spelen, fitness, enz. De benodigde voorzieningen kun je van de activiteiten afleiden, maar het is wel belangrijk dat de slaapfunctie er niet door in het gedrang komt.

Naar het overzicht
 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder