De kinderkamer

Meestal is de vraag: hoe houden we de kinderkamer rustig maar fantasierijk en spannend? Er zijn volop speelse woonoplossingen zoals een bedstee als huisje en wandstickers in alle vormen en kleuren. Denk aan voldoende rustige elementen qua kleur, materiaal en vormen. Gemiddeld wordt een kinderkamer drie keer veranderd, om zo mee te groeien met de kleine bewoner. Een neutrale basis met uitbundige details is het beste aan te passen aan de leeftijd. Wij fantaseren graag mee!

Met een thema zoals een Bob de Bouwer,jungle- of prinsessenkamer kun je jonge kinderen erg blij maken, maar vaak raken ze er ook snel op uitgekeken en zijn ze weer net zo blij als je al je werk weer ongedaan maakt... Oudere kinderen zijn net als volwassenen gesteld op afwisseling. Als ze regelmatig nieuwe posters, kussens en accessoires mogen uitkiezen en mogen helpen bij de styling van hun kamer kun je ze hierin tegemoet komen. Vanaf de puberleeftijd willen veel kinderen zich in hun kamer kunnen terugtrekken om er zichzelf te kunnen zijn. De slaapkamer wordt vanaf die tijd meestal ook gebruikt voor het studeren.

Naar het overzicht
 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder