<< terug naar Jouw Woonsituatie

Je eerste woning

Eindelijk: je eigen huis! Spannend natuurlijk. Want hoe ga je het inrichten? Strak of knus, kleurrijk of naturel. Er zijn geen grenzen, behalve misschien je budget. Creëer daarom eerst een sterke basis, waar je goed op verder kunt bouwen.

Lees meer

Een huis vol kinderen

De komst van een kind verandert je hele leven. Dus ook de inrichting van je huis. De kunst van een fijne kinderkamer is een balans tussen fantasie en rust. Laat je kind van alles ontdekken in zijn kamertje door fantasievolle oplossingen.

Lees meer

De kinderen uit huis

Daar gaan ze: je kinderen slaan hun vleugels uit. Het huis, dat jarenlang een druk nest was, is opeens een stuk leger. Hiermee is een nieuwe levensfase aangebroken. Voor hen, maar ook voor jou. Het zal vast wennen zijn, maar toch heeft het ook weer z’n voordelen. J

Lees meer

Als je ouder wordt

Ooit komt het moment dat we iets minder huppelend door het leven gaan. Het huis wordt je te groot of bijvoorbeeld traplopen gaat moeilijker. Misschien is het tijd om te verhuizen. Een echte verandering, maar tegelijkertijd is het ook een frisse start, met een nieuw en pra...

Lees meer
 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder