Hor: Geen ongenode gasten in huis

De zomer is in volle gang. Juist nu we de ramen en deuren heerlijk willen open gooien om frisse lucht binnen te laten, komen helaas insecten en pollen ook weer in actie. Met een hor houd je deze ongenode gasten buiten.

Er zijn verschillende type horren op de markt, waarbij naast functionaliteit ook aan vormgeving is gedacht. Zo is de omlijsting net als het gaas in verschillende kleuren verkrijgbaar. Heb je een schuifpui, draai- of kiepraam? Voor iedere deur of raam is er een passende oplossing te vinden. Welke hor het beste in jouw huis past, kan onze vakman je vertellen.

Pollen
Last van hooikoorts? Er bestaat een speciaal pollengaas dat extra bescherming geeft aan mensen met een allergie. Je kunt je hor gerust het hele jaar zitten, want er dwarrelen in de lente, zomer en de herfst pollen door de lucht. Ook kleine stofdeeltjes worden eenvoudig gefilterd met een hor voor ramen en deuren. Zorg wel dat je twee keer per jaar de hor goed stofzuigt.

Naar het overzicht
 
Studio Mey en zij

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lucas Mey, ondernemer van Studio Mey&Zij. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoofdstraat in Velp, maar ook online.

Lucas Mey

lees verder