Studio Mey&Zij

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Woonstijl Erf

INTERIEUR

In de woonstijl Erf worden vrolijke accentkleuren afgewisseld met schaduwkleuren in de blauwgroene sfeer of zachte terracotta-kleuren. Ook decoratieve tegelmotieven doen die voorjaar hun opmars in de woonstijl Erf. We zien dit voornamelijk terug in behang, textiel en diverse accessoires. Daarnaast blijven we binnenshuis ‘tuinieren’. Naast het plaatsen van (kamer)planten, horen hier ook de florale dessins bij. Hierbij voeren bladmotieven nog steeds de boventoon.

NATUURLIJKE MATERIALEN

Natuurmaterialen als hout, bamboe, linnen, terracotta en steen zien we overal in terug. Deze elementen worden gebruikt in tal van producten, maar worden ook verwerkt in vloerproducten en behang. Het gebruik van deze producten geeft je interieur een robuuste, landelijke uitstraling.

INTERIEURTUIN

Onze interieurtuinen nemen nog steeds toe. Of je nou een groene oase creëert van grote kamerplanten of juist een verzameling van cactussen en vetplanten neerzet, het zorgt altijd voor een persoonlijke tint aan je interieur. De gouden insectenbeelden geven een knipoog naar ‘buiten’.

TEGELS

Wie geen authentiek 19e-eeuws huis met originele tegeltjes heeft, hoeft de decoratieve stijlen met een vleugje traditie niet naast zich te leggen. Tegelmotieven komen overal in terug, waarbij de dessins een eigentijds karakter hebben gekregen.

Schrijf een beoordeling

10 = hoog, 1 = laag
* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.